Водоотпорна камера (WBL-21S)

Home > системи > Видео Надзор > Камери > Водоотпорна камера (WBL-21S)

Водоотпорна камера (WBL-21S)

Водоотпорна камера 600 ТВ линии (color)/650 ТВ линии (B/W)

Опис

Водоотпорна камера 
– IP66
– ултра висока резолуција 600 ТВ линии (color)/650 ТВ линии (B/W)
– објектив 3,8мм
– 12ИЦ диоди – интелигентна ИЦ технологија со опсег до 15 метри
– чувствителност на светлина 0.05lux/0.00lu
– 50mm дијаметар
– 12Vdc
– максимална потрошувачка 500 mA
– метален држач

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ