Водоотпорна камера (SCO-2080R)

Home > системи > Видео Надзор > Камери > Водоотпорна камера (SCO-2080R)

Водоотпорна камера (SCO-2080R)

Камера ден/ноќ со IR осветлување, 600 линии (color)/700 линии (B/W)

Опис

Камера ден/ноќ со IR осветлување:

– 600 линии (color)/700 линии (B/W)
– 1/3″ SuperHAD II CCD
– варифокален auto-iris објектив 2.8~10 mm
– вградено IR осветлување до 50 м
– функција Ден/Ноќ со механички IR филтер
– 0.15 lux/0.00 lux (IR on)
– дигитален филтер на шум (SSNRIII)
– оптимизација на сликата во темните зони од кадарот (SSDR)
– подобрена осетливост на светлина (Sens-up x2-x512)
– стабилизатор на слика (DIS)
– OSD мени
– BLC
– за надворешна монтажа (IP66)
– 12Vdc/24Vac/6.8W

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ