Водоотпорна камера (LIA40ESHE)

Home > системи > Видео Надзор > Камери > Водоотпорна камера (LIA40ESHE)

Водоотпорна камера (LIA40ESHE)

Водоотпорна камера 700 ТВ линии

Опис

Водоотпорна камера
– IP65
– 1/3″SONY ICX673AK CCD+Effio-Е DSP
– ултра висока резолуција 700 ТВ линии
– 0.001Lux/F2.0
– варифокал објектив 4~9mm
– 42 ИЦ диоди со опсег до 40 метри
– мени на екран(OSD)
– AGC
– BLC
– 12Vdc, 600mA
– комплет со држач за скриено каблирање

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ