Високобрзинска моторизирана камера (WV-CW594E)

Home > системи > Видео Надзор > Камери > Високобрзинска моторизирана камера (WV-CW594E)

Високобрзинска моторизирана камера (WV-CW594E)

Високобрзинска моторизирана камера, 650 TV линии

Опис

Високобрзинска моторизирана камера Ден/Ноќ:

– механички IR филтер
– 1/4″ Interline transfer CCD
– 650 TV линии
– осетливост на светлина 0.5/0.04 lux (Color/B/W)
– 36X оптички зум (20х дигитален)
– оптички стабилизатор
– 3D филтер на шум (3D-DNR)
– широк динамички обсег ( Super Dynamic 6)
– автоматско следење (Auto Tracking)
– детектор на движење
– брзина на вртење до 400º/секунда
– 8 зони на маскирање
– 256 preset позиции
– управување по коаксијален кабел (Panasonic) или RS485 (Pelco P/D)
– за надворешна монтажа – 50~+50C (IP66)
– 24Vac/98W

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ