Високобрзинска моторизирана камера (SCP-3430H)

Home > системи > Видео Надзор > Камери > Високобрзинска моторизирана камера (SCP-3430H)

Високобрзинска моторизирана камера (SCP-3430H)

Високобрзинска моторизирана камера, 600 линии (color)/700 линии (B/W)

Опис

Високобрзинска моторизирана камера Ден/Ноќ:

– со механички IR филтер
– 1/4″ Ex-view HAD CCD
– 600 линии (color)/700 линии (B/W)
– 0.7 lux (color)/0.07 lux (B/W)
– 43X оптички зум (16х дигитален)
– адаптивен дигитален филтер на шум (Adaptive 2D+3D DNR)
– широк динамички обсег 160x (WDR)
– 12 зони на маскирање
– 8 алармени влезови/3 излези
– 512 preset позиции
– управување по коаксијален кабел (SPC-300) или RS485 (Pelco P/D)
– за надворешна монтажа -50~+50C (IP66)
– 24Vac/47W

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ