Високобрзинска моторизирана камера (SCP-2120)

Home > системи > Видео Надзор > Камери > Високобрзинска моторизирана камера (SCP-2120)

Високобрзинска моторизирана камера (SCP-2120)

Високобрзинска моторизирана камера, 600 линии (color)/700 линии (B/W)

Опис

Високобрзинска моторизирана камера Ден/Ноќ:

– механички IR филтер
– 1/4″ Super HAD CCD
– 600 линии (color)/700 линии (B/W)
– 0.2 lux (color)/0.004 lux (B/W)
– 12X оптички зум (16х дигитално)
– дигитален филтер на шум (SSNRIII)
– оптимизација на сликата во темните зони од кадарот (SSDR)
– 8 зони на маскирање
– 2 алармни влезови/2 излези
– 255 preset позиции
– управување по коаксијален кабел (SPC-300)/ RS485 (Pelco P/D)
– внатрешна монтажа
– 24Vac/12W

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ