Vandal-Proof куполна камера (VBM-21VF)

Home > системи > Видео Надзор > Камери > Vandal-Proof куполна камера (VBM-21VF)

Vandal-Proof куполна камера (VBM-21VF)

Vandal-Proof ден/ноќ куполна камера, ултра висока резолуција 600 ТВ линии (колор) / 650 ТВ линии (B/W)

Опис

Vandal-Proof ден/ноќ куполна камера
– ултра висока резолуција 600 ТВ линии (колор) / 650 ТВ линии (B/W)
– 1/3″ SONY Super HAD II CCD
– осетливост до 0.01Lux (B/W)
– механички ИЦ филтер (TDN ICR)
– вариофокален објектив со автоматска бленда 2.8~10.5 мм
– мени на екран (OSD)
– дигитален филтер за шум (SDNR)
– ATW
– функции „огледало“/зонско маскирање/детекција на движење
– AGC
– SBLC
– Flickerless
– подесување на Shutter Speed
– насочување по 3 оски
– 100 мм дијаметар
– 12Vdc/180mA

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ