Vandal-Proof куполна камера (SCV-2060)

Home > системи > Видео Надзор > Камери > Vandal-Proof куполна камера (SCV-2060)

Vandal-Proof куполна камера (SCV-2060)

Vandalproof куполна камера ден/ноќ, 600 линии (color)/700 линии (B/W)

Опис

Vandalproof куполна камера ден/ноќ:

– 600 линии (color)/700 линии (B/W)
– 1/3″ SuperHAD II CCD
– варифокален auto-iris објектив 2.5~6 mm
– функција Ден/Ноќ со механички IR филтер
– 0.15 lux
– дигитален филтер на шум (SSNRIII)
– оптимизација на сликата во темните зони од кадарот (SSDR)
– подобрена осетливост на светлина (Sens-up x2-x512)
– стабилизатор на сликата (DIS)
– OSD мени
– BLC
– за надворешма монтажа (IP66)
– 12Vdc/24Vac/7.8W

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ