Vandal-Proof куполна камера (LJL-21S)

Home > системи > Видео Надзор > Камери > Vandal-Proof куполна камера (LJL-21S)

Vandal-Proof куполна камера (LJL-21S)

Vandal-Proof куполна камера ултра висока резолуција 600 ТВ линии (колор) / 650 ТВ линии (B/W)

Опис

Vandal-Proof куполна камера
– ултра висока резолуција 600 ТВ линии (колор) / 650 ТВ линии (B/W)
– објектив 3.8мм
– 25 ИЦ диоди – интелигентна ИЦ технологија со опсег до 15 метри
– чувствителност на светлина 0.1 lux/0.00 lux
– 70 mm дијаметар
– 12 Vdc
– максимална потрошувачка 360mА

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ