Vandal-Proof куполна камера (LCM-21S)

Home > системи > Видео Надзор > Камери > Vandal-Proof куполна камера (LCM-21S)

Vandal-Proof куполна камера (LCM-21S)

Vandal-Proof куполна камера ултра висока резолуција 600 ТВ линии (колор) / 650 ТВ линии (B/W)

 

Опис

Vandal-Proof куполна камера
– ултра висока резолуција 600 ТВ линии (колор) / 650 ТВ линии (B/W)
– објектив 3.8мм
– 25 ИЦ диоди – интелигентна ИЦ технологија со обсег до 15 метри
– мени на екран (OSD)
– дигитален филтер на шум (DNR)
– осетливост на светлина 0.01 lux/0.00 lux
– 100 mm дијаметар
– 12 Vdc
– максимална потрошувачка 360 mA

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ