Стандардна колор IP камера (BL-C121CE)

Home > системи > Видео Надзор > Камери > Стандардна колор IP камера (BL-C121CE)

Стандардна колор IP камера (BL-C121CE)

Безжична колор IP камера

Опис

Безжична колор IP камера:

– MPEG4/MJPEG
– резолуција VGA (640×480)
– 1/3” MOS сензор
– 0.6Lux(Color) / 0.07Lux(Color Night)
– вграден објектив (58° HV)
– eднонасочно аудио/вграден микрофон
– алармен влез/излез
– слот за SD картица
– 220Vac/PoE

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ