SPEED DOME камера (SBN-23Z27F)

Home > системи > Видео Надзор > Камери > SPEED DOME камера (SBN-23Z27F)

SPEED DOME камера (SBN-23Z27F)

SPEED DOME камера 580 ТВ линии

Опис

SPEED DOME камера
– Ден & Ноќ со вклучен ИЦ филтер и технологија DSS за зголемување на осетливоста на светлина
– 1/4″ IT CCD
– 580 ТВ линии
– осетливоста на светлина до 0,0005lux
– 27Х оптички зум (10Х дигитален)
– автоматска бленда
– TrueDay&Night (ICR)
– OSD
– автоматски баланс на белото и појачување
– бесконечно вртење на 360°
– брзина на вртење до 360°/секунда
– управување по RS-485/Pelco-D/Р
– 24Vac

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ