Моторизирана PTZ камера (DS-2AF1-716)

Home > системи > Видео Надзор > Камери > Моторизирана PTZ камера (DS-2AF1-716)

Моторизирана PTZ камера (DS-2AF1-716)

Моторизирана PTZ куполна камера 540 TВ линии (Color)/ 570 TВ линии (B/W)

Опис

Моторизирана PTZ куполна камера сo IR осветлување
– Ден/Ноќ со IR филтер
– 1/4″ Sony SuperHAD CCD
– 540 TB линии (Color)/ 570 TB линии (B/W)
– чувствителност на светлина 0.2 Lux (Color)/ 0.02 Lux (B/W)
– 30x оптички zoom
– 16x дигитален zoom
– интелигентно IR осветлување до 80м. со автоматско регулирање во зависност од зумирањето
– бесконечно вртење на 360°
– 256 preset позиции
– 8 патрол опции/4 групи
– 7 алармни влеза/2 излези
– управување по RS-485/Pelco-D/Р
– 24Vac
– надворешнa монтажa IP66 (-30°С~65°С)

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ