Моторизирана куполна камера (SMB-21Z12F)

Home > системи > Видео Надзор > Камери > Моторизирана куполна камера (SMB-21Z12F)

Моторизирана куполна камера (SMB-21Z12F)

Моторизирана куполна камера за внатрешна монтажa

Опис

Моторизирана PTZ куполна камера за внатрешна монтажа
– ден&ноќ функција
– механички ИЦ филтер (ICR)
– 1/4″ SONY Super HAD CCD
– 550 ТВ линии (color), 600 ТВ линии (B/W)
– до0.005 Lux со вклучен DSS
– 12 x оптички и 12 х дигитален zoom (3.68~43.53mm)
– мени на екран OSD
– True Day&Night (ICR)
– управување преку RS-485 (Pelco-D/Pelco-P)
– 127 presets
– Privacy Zone
– бесконечно вртење на 360 степени
– 12Vdc (3.5W)

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ