Мини управувачка Pan/Tilt IP камера (WV-ST165E)

Home > системи > Видео Надзор > Камери > Мини управувачка Pan/Tilt IP камера (WV-ST165E)

Мини управувачка Pan/Tilt IP камера (WV-ST165E)

Мини управувачка Pan/Tilt IP камера

Опис

Мини управувачка Pan/Tilt IP камера:

– H.264/MJPEG
– резолуција 1.3Mpx/720p (1280×960@25 кад/сек)
– 1/4” MOS сензор; 0.6Lux(Color) / 0.5Lux(B/W)
– вграден објектив 1.95 mm (85° HV)
– 3D DNR филтер
– оддалечено вртење/наклон
– 64 preset позиции
– двонасочно аудио/вграден микрофон
– детекција на лица
– алармен влез/излез
– аналоген излез
– слот за SD картица
– 12Vdc/PoE

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ