Куполна камера (WV-CF504E)

Home > системи > Видео Надзор > Камери > Куполна камера (WV-CF504E)

Куполна камера (WV-CF504E)

Куполна камера ден/ноќ, 650 линии (color)/700 линии (B/W)

Опис

Куполна камера ден/ноќ:

– 650 линии (color)/700 линии (B/W)
– 1/3″ InterlineTransfer CCD
– функција Ден/Ноќ со механички IR филтер
– 3D-DNR дигитален филтер на шум
– 0.1 lux (колор)/0.01 lux (B&W)
– варифокален објектив 3.8~8 мм
– дигитален динамички обсег (Super Dynamic 5)
– i-VMD функција за видео анализа (оставен/изчезнат предмет, интелигентна детекција)
– функција за прецизен фокус (ABF)
– функција за подобрување на осетливоста на светлина (x32-x512)
– Adaptive Black Stretch (ABS)
– дигитален стабилизатор на сликата
– ALC
– BLC
– 24Vac/ 12Vdc, 280mA

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ