Куполна камера (WV-CF344E)

Home > системи > Видео Надзор > Камери > Куполна камера (WV-CF344E)

Куполна камера (WV-CF344E)

Куполна камера ден/ноќ, 650 линии

Опис

Куполна камера ден/ноќ:

– 650 линии
– 1/3″ Interline Transfer CCD
– функција Ден/Ноќ
– 3D-DNR дигитален филтер на шум
– 0.08 lux (колор)/0.05 lux (B&W)
– варифокален објектив 2.8~10 мм
– функција за прецизен фокус
– функција за подобрување на осетливоста на светлина (x32-x512)
– Adaptive Black Stretch (ABS)
– дигитален стабилизатор на сликата
– OSD мени
– ALC
– BLC
– 24Vac/ 12Vdc 180mA

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ