Куполна камера (WV-CF102E)

Home > системи > Видео Надзор > Камери > Куполна камера (WV-CF102E)

Куполна камера (WV-CF102E)

Куполна камера ден/ноќ, 540 линии

Опис

Куполна камера ден/ноќ:

– 540 линии
–  1/4″ Interline Transfer CCD
–  функција Ден/Ноќ
–  1.2 lux (колор) / 0.9 lux (B&W)
–  објектив 2.5 мм
–  ATW
–  AGC
–  AdaptiveBlack Stretch (ABS)
–  компактен дизајн (108мм дијаметар)
–  12Vdc 180mA

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ