Куполна камера (SCD-3080)

Home > системи > Видео Надзор > Камери > Куполна камера (SCD-3080)

Куполна камера (SCD-3080)

Куполна камера ден/ноќ, 600 линии (color)/700 линии (B/W)

Опис

Куполна камера ден/ноќ:

– 600 линии (color)/700 линии (B/W)
– 1/3″ SuperHAD II CCD
– варифокален auto-iris објектив 2.8~11 mm
– функција Ден/Ноќ со механички IR филтер
– 0.3 lux (color)/0.01 lux (B/W)
– дигитален филтер на шум (SSNRIII)
– широк динамички обсег 160x (WDR)
– оптимизација на сликата во темните зони од кадарот (SSDR)
– подобрена осетливост на светлина (Sens-up x2-x512)
– стабилизатор на слика (DIS)
– OSD мени
– BLC
– интелигентни функции (оставен/ исчезнат предмет, броење, пресекување на линија)
–  12Vdc/24Vac/3.5W

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ