Куполна камера (SCD-2080EP)

Home > системи > Видео Надзор > Камери > Куполна камера (SCD-2080EP)

Куполна камера (SCD-2080EP)

Куполна камера ден/ноќ, 600 линии (color)/700 линии (B/W)

Опис

Куполна камера ден/ноќ:

– 600 линии (color)/700 линии (B/W)
– 1/3″ Super HAD II CCD
– варифокален auto-iris објектив 2.8~10 mm
– функција Ден/Ноќ
– 0.15 lux
– дигитален филтер на шум (SSNRIII)
– оптимизација на сликата во темните зони од кадарот (SSDR)
– подобрена осетливост на светлина (Sens-up x2- x512)
– стабилизатор на сликата (DIS)
– OSD мени
– BLC
– 12Vdc/24Vac/3.5W

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ