Куполна камера (SCD-2020R)

Home > системи > Видео Надзор > Камери > Куполна камера (SCD-2020R)

Куполна камера (SCD-2020R)

Куполна камера ден/ноќ со IR осветлување, 600 линии (color)/700 линии (B/W)

Опис

Куполна камера ден/ноќ со IR осветлување:

– 600 линии (color)/700 линии (B/W)
– 1/3″ Super HAD II CCD
– вграден објектив 3.6mm
– IR осветлување до 7 м
– функција Ден/Ноќ со механички IR филтер
– 0.15 lux/0.00 lux (IR on)
– дигитален филтер на шум (SSNRIII)
– оптимизација на сликата во темните зони од кадарот (SSDR)
– подобрена осетливост на светлина (Sens-up x2- x512)
– стабилизатор на сликата (DIS)
– OSD мени
– BLC
– 12Vdc/2.5W

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ