Куполна камера (LBM-21VF)

Home > системи > Видео Надзор > Камери > Куполна камера (LBM-21VF)

Куполна камера (LBM-21VF)

Kуполна камера ден/ноќ, ултра висока резолуција 600 ТВ линии (color)/ 650 ТВ линии (B/W)

Опис

Kуполна камера ден/ноќ
– ултра висока резолуција 600 ТВ линии (color)/ 650 ТВ линии (B/W)
– варифокален објектив 3.8~9.5mm
– 20 ИЦ диоди – интелигентна ИЦ технологија со домет до 15 метри
– мени на екран (OSD)
– зонско маскирање
– детекција на движење
– осетливост на светлина 0.005lux/0.00lux
– 92мм дијаметар
– 12Vdc
– максимална потрошувачка 360mА

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ