Куполна камера (LBM-21S)

Home > системи > Видео Надзор > Камери > Куполна камера (LBM-21S)

Куполна камера (LBM-21S)

Колор куполна камера, ултра висока резолуција 600 ТВ линии (color) /650 ТВ линии (B/W)

Опис

Колор куполна камера
– ултра висока резолуција 600 ТВ линии (color) /650 ТВ линии (B/W)
– објектив 3.8 мм
– 25 ИЦ диоди – интелигентна ИЦ технологија со домет до 15 метри
– мени на екран (OSD)
– дигитален филтер на шум (SDNR)
– осетливост на светлина 0.1 lux/0.00 lux
– 92 mm дијаметар
– 12Vdc
– максимална потрошувачка 360 mA

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ