Куполна камера (DFL-21S)

Home > системи > Видео Надзор > Камери > Куполна камера (DFL-21S)

Куполна камера (DFL-21S)

Колор куполна камера ултра висока резолуција 600 ТВ линии

Опис

Колор куполна камера
– ултра висока резолуција 600 ТВ линии
– 1/3″ SONY Super HAD II CCD
– 0.1 lux
– 3.8 mm објектив
– насочување по 3 оски
– AWB
– AGC
– SBLC
– 85 mm дијаметар
– напојување 12Vdc

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ