Куполна камера (DBM-21VD)

Home > системи > Видео Надзор > Камери > Куполна камера (DBM-21VD)

Куполна камера (DBM-21VD)

Куполна колор камера Ден/Ноќ, ултра висока резолуција 600 ТВ линии (color) / 650 ТВ линии (B/W)

Опис

Куполна колор камера Ден/Ноќ
– ултра висока резолуција 600 ТВ линии (color) / 650 ТВ линии (B/W)
– 1/3 ” SONY super HAD II CCD
– 0.1 lux
– вариофокален објектив 4~9 мм
– мени на екран (OSD)
– дигитален филтер на шум (SDNR)
– функции „огледало“/зонско маскирање/детекција на движење
– AGC
– SBLC
– Flickerless
– подесување на Shutter Speed
– насочување по 3 оски
– 92 мм дијаметар
– 12 Vdc

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ