Колор камера во пожарен детектор (DSL-21SA)

Home > системи > Видео Надзор > Камери > Колор камера во пожарен детектор (DSL-21SA)

Колор камера во пожарен детектор (DSL-21SA)

Колор камера во пожарен детектор, 600 ТВ линии

Опис

Колор камера во пожарен детектор:

– 600 ТВ линии
– 1/3″ SONY Super HAD CCD
– 0.5 lux
– објектив 3.8 mm
– вграден микрофон
– димензии 89.5 x 63 mm
– напојување 12Vdc

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ