Колор камера во PIR сензор (IV-370CS)

Home > системи > Видео Надзор > Камери > Колор камера во PIR сензор (IV-370CS)

Колор камера во PIR сензор (IV-370CS)

Колор камера во PIR сензор (нефункционален)

Опис

Колор камера во PIR сензор (нефункционален)
– 1/3″ SONY Super HAD CCD
– иглен објектив 3.7 мм
– 0.5 Lux (0 Lux со вклучено IR)
– 650 ТВ линии
– вградено IR осветлување (18 IR диоди)
– мени на екран (OSD)
– напојување 12Vdc/350mA

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ