Камера Ден/Ноќ (WV-CP300)

Home > системи > Видео Надзор > Камери > Камера Ден/Ноќ (WV-CP300)

Камера Ден/Ноќ (WV-CP300)

Камера ден/ноќ, 650 линии

Опис

Камера ден/ноќ:

– 650 линии
– 1/3″ Interline Transfer CCD
– функција Ден/Ноќ
– 3D-DNR дигитален филтер на шум
– 0.008 lux (колор),  0.05 lux (B&W)
– функција за прецизен фокус
– функција за подобрување на осетливоста на светлина (x32-x512)
– Adaptive Black Stretch (ABS)
– дигитален стабилизатор на сликата
– OSD мени
– ALC
– BLC
– 220Vac

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ