Камера ден/ноќ со моторизиран објектив (ZBN-21Z27F)

Home > системи > Видео Надзор > Камери > Камера ден/ноќ со моторизиран објектив (ZBN-21Z27F)

Камера ден/ноќ со моторизиран објектив (ZBN-21Z27F)

Камера ден/ноќ со моторизиран објектив 580 ТВ линии

Опис

Камера ден/ноќ со моторизиран објектив и механички ИЦ филтер
– 27X оптички зум (10х дигитален) 1/4″ SONY Super HAD CCD
– 580 ТВ линии
– осетливост на светлина 1.2/0.25/0.001 lux (колор/црно/бело/DSS)
– 3D Digital Noise Reduction (3D DNR)
– технологија “бавен затворач” (DSS)
– мени на екран
– BLC,
– AWB
– функција “огледало”
– управување со копчиња/RS-485(PelcoD)/PTZ интерфејс
– 12VDC

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ