Камера ден/ноќ со моторизиран објектив (WV-CZ392E)

Home > системи > Видео Надзор > Камери > Камера ден/ноќ со моторизиран објектив (WV-CZ392E)

Камера ден/ноќ со моторизиран објектив (WV-CZ392E)

Камера ден/ноќ со моторизиран објектив и механички IR филтер

Опис

Камера ден/ноќ:

– моторизиран објектив
– механички IR филтер
– 36X оптички зум (20х дигитален)
– 1/4″ Interline transfer CCD
– 650 ТВ линии
– осетливост на светлина 0.5/0.04 lux (Color/B/W)
– филтер на шум (DNR)
– мени на екран (OSD)
– BLC
– AGC
– управување по коаксијален кабел/RS-485(PelcoP/D)/PTZинтерфејс
– 12VDC/220mA

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ