Камера Ден/Ноќ (SCB-3001)

Home > системи > Видео Надзор > Камери > Камера Ден/Ноќ (SCB-3001)

Камера Ден/Ноќ (SCB-3001)

Камера ден/ноќ, 650 ТВ линии (color)/700 ТВ линии (B/W)

Опис

Камера ден/ноќ:

– 650 ТВ линии (color)/700 ТВ линии (B/W)
– 1/3″ SuperHAD II CCD Double Scan
– функција Ден/Ноќ со механички IR филтер
– 0.05 lux (color) /0.01 lux (B/W)
– дигитален филтер на шум (SSNRIII)
– широк динамички обсег 160x (WDR)
– подобрена осетливост на светлина (Sens-up x2-x512)
– стабилизатор на сликата (DIS)
– PIP
– OSD мени
– BLC
– интелигентни функции (оставен/исчезнат предмет, броење, сечење на линија)
– 12Vdc/24Vac/4W

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ