Камера Ден/Ноќ (SCB-2000PH)

Home > системи > Видео Надзор > Камери > Камера Ден/Ноќ (SCB-2000PH)

Камера Ден/Ноќ (SCB-2000PH)

Камера ден/ноќ, 600 ТВ линии

Опис

Камера ден/ноќ:

– 600 ТВ линии
– 1/3″ Super HAD II CCD
– функција Ден/Ноќ
– 0.05 lux/0.0001 lux (Sens-up 512x)
– дигитален филтер на шум (SSNRIII)
– оптимизација на сликата во темните зони од кадарот (SSDR)
– подобрена осетливост на светлина (Sens-up x2-x512)
– стабилизатор на сликата (DIS)
– OSD мени BLC
– 220Vac/4W

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ