Камера Ден/Ноќ (SCB-1001PD)

Home > системи > Видео Надзор > Камери > Камера Ден/Ноќ (SCB-1001PD)

Камера Ден/Ноќ (SCB-1001PD)

Камера ден/ноќ, 600 ТВ линии

Опис

Камера ден/ноќ:

– 600 ТВ линии
– 1/3″ SuperHAD II CCD
– функција Ден/Ноќ
– 0.1 lux/F1,2
– дигитален филтер нa шум (2D – DNR)
– оптимизација на сликата во темните зони од кадарот (SSDR)
– OSD мени

– 12Vdc

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ