HD стандардна IP камера (WV-SW352E)

Home > системи > Видео Надзор > Камери > HD стандардна IP камера (WV-SW352E)

HD стандардна IP камера (WV-SW352E)

Vandalproof HD куполна IP камера Ден/Ноќ

Опис

Vandalproof HD куполна IP камера Ден/Ноќ:

– H.264/MPEG4/MJPEG
– резолуција SVGA (800×600@25 кад/сек)
– 1/3” MOS сензор
– 0.013Lux(Color) / 0.002Lux(B/W) (Sens Up 16x)
– варифокален објектив (2.8~10мм)
– двонасочноаудио
– алармен влез/излез
– Day/Night функција со механички IR филтер
– Auto Back Focus (ABF) за оддалечено фокусирање
– широк динамички обсег (WDR)
– Adaptive Black Stretch (ABS)
– технологија Face WDR
– детекција на лица
– слот за SD картица
– аналоген излез
– 12Vdc/PoE

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ