HD стандардна IP камера (WV-SW316LE)

Home > системи > Видео Надзор > Камери > HD стандардна IP камера (WV-SW316LE)

HD стандардна IP камера (WV-SW316LE)

HD стандардна IP камера Ден/Ноќ со IR осветлување

Опис

HD стандардна IP камера Ден/Ноќ со IR осветлување:

– H.264 /MPEG4 /MJPEG
– резолуција 1.3Mpx/720p (1280×960@25 кад/сек)
– 1/3” MOS сензор
– 0.019Lux(Color) / 0 Lux(B/W) (Sens Up 16x, IR on)
– варифокален објектив (3.1~10мм)
– двонасочно аудио
– алармен влез/излез
– Day/Night функција со механички IR филтер
– Auto Back Focus (ABF) за оддалечено фокусирање
– широк динамички обсег (WDR)
– Adaptive Black Stretch (ABS)
– технологија Face WDR
– детекција на лица
– слот за SD картица
– аналоген излез
– за надворешна монтажа IP66 заштита
– 12Vdc/PoE

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ