HD стандардна IP камера (WV-SP509E)

Home > системи > Видео Надзор > Камери > HD стандардна IP камера (WV-SP509E)

HD стандардна IP камера (WV-SP509E)

Full HD стандардна IP камера Ден/Ноќ

Опис

Full HD стандардна IP камера Ден/Ноќ:

– H.264 / MPEG4 / MJPEG
– резолуција 3.1Mpx/1080p (1920×1080@25 кад/сек)
– 1/3” MOS сензор
– 0.03Lux(Color) / 0.02Lux(B/W) (Sens Up 16x)
– двонасочно аудио
– алармен влез/излез
– Day/Night функција со механички IR филтер
– широк динамички обсег (WDR)
– Adaptive Black Stretch (ABS)
– Auto Back Focus (ABF)
– технологија Face WDR
– детекција на лица
– слот за SD картица
– аналоген излез
– без објектив
– 12Vdc/PoE

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ