HD стандардна IP камера (WV-SF335E)

Home > системи > Видео Надзор > Камери > HD стандардна IP камера (WV-SF335E)

HD стандардна IP камера (WV-SF335E)

HD куполна IP камера Ден/Ноќ

Опис

HD куполна IP камера Ден/Ноќ:

– H.264  / MPEG4 / MJPEG
– резолуција 1.3Mpx/720p (1280×960@25 кад/сек)
– 1/3” MOS сензор
– 0.019Lux(Color) / 0.013Lux(B/W) (Sens Up 16x)
– варифокален објектив (2.8~10мм)
– двонасочно аудио
– алармен влез/излез
– софтверска Day/Night функција
– широк динамички обсег (WDR)
– Adaptive Black Stretch (ABS)
– технологија Face WDR
– детекција на лица
– слот за SD картица
– аналоген излез
– 12Vdc/PoE

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ