HD стандардна IP камера (WV-SC385E)

Home > системи > Видео Надзор > Камери > HD стандардна IP камера (WV-SC385E)

HD стандардна IP камера (WV-SC385E)

HD PTZ управувачка куполна IP камера Ден/Ноќ

Опис

HD PTZ управувачка куполна IP камера Ден/Ноќ:

– H.264/MPEG4/MJPEG
– резолуција 1.3Mpx/720p (1280×960@25 кад/сек)
– 1/3” MOS сензор
– 0.031Lux(Color) / 0.004Lux(B/W) (Sens Up 16x)
– 18х оптичко зумирање (36х дополнително зумирање при VGA резолуција, 12х дигитално)
– двонасочно аудио
– алармен влез/излез
– Day/Night функција со механички IR филтер
– широк динамички обсег (Mega Super Dynamic)
– Автоматски следење
– технологија Face WDR
– детекција на лица
– слот за SD карта
– аналоген излез
– 12Vdc/PoE
– за внатрешна монтажа

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ