Ден/ноќ IP камера (VN-X235U)

Home > системи > Видео Надзор > Камери > Ден/ноќ IP камера (VN-X235U)

Ден/ноќ IP камера (VN-X235U)

Ден/ноќ куполна IP камера, 1.3 МЕГАПИКСЕЛИ

Опис

Ден/ноќ куполна IP камера
– 1.3 МЕГАПИКСЕЛИ
– 0.8 lux (колор), 0.08 Lux (ц/б)
– 1/3″ Exview HAD Progressive Scan CCD
– вариофокален објектив 3~9мм
– истовремен пренос на MPEG-4 и MJPEG секој со по 15 к/с – 1.3MP при MJPEG, VGA при MPEG-4
– Unicast/Multicast
– двонасочно аудио
– функција „прецизно нагодување на фокус“
– детекција на движење
– известување по е-маил/FTP клиент
– Web server
– DHCP
– SNTP
– шифри
– 24Vac (50Hz/60Hz) / DC48V(PoE)

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ