Ден/ноќ IP камера (DS-2CD883F-E)

Home > системи > Видео Надзор > Камери > Ден/ноќ IP камера (DS-2CD883F-E)

Ден/ноќ IP камера (DS-2CD883F-E)

IP камера Ден/Ноќ 5 Мегапиксели

Опис

Мегапикселна IP камера Ден/Ноќ
– 5 Мегапиксели (6fps@2560×1920, 12,5fps@2048×1536, 25fps@1600×1200)
– 1/2.5″ Progressive ScanCMOS сензор
– auto-iris
– осетливост на светлина 0.008Lux (Sense-up)
– механички IR Cut филтер
– H.264/MPEG4/MJPEG dual stream компресијасо регулирање на мрежниот проток (32K ~ 16M)
– двонасочно аудио
– аналоген видео излез
– слот за SD карта за локален запис
– напојување 12Vdc/PoE

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ