Ден/ноќ IP камера (DS-2CD753F-E)

Home > системи > Видео Надзор > Камери > Ден/ноќ IP камера (DS-2CD753F-E)

Ден/ноќ IP камера (DS-2CD753F-E)

Vandalproof IP камера Ден/Ноќ 2.0 Мегапиксели

Опис

Мегапикселна Vandalproof IP камера Ден/Ноќ
– IP66 заштита
– 2.0 Мегапиксели UXGA (1600×1200@12,5кад/сек)
– 1/3” Progressivescan CMOS сензор
– осетливост на светлина 0.1Lux
– варифокален објектив со автоматски ирис (2.7~9мм)
– софтверска Day/Night функција
– H.264/MJPEG dual stream компресија со регулирање на мрежниот проток (32kbps ~ 16Mbps)
– 1 аудио влез и 1 аудио излез
– 2алармни влеза и 2 алармни излези
– слот за SD/SDHC карта до 32GB за локален запис
– композитен видео излез
– е-PTZ функција за дигитален zoom
– протоколи TCP/IP, HTTP, DHCP, DNS , RTP/RTCP, PPPoE
– 12Vdc/PoE

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ