Vandal-Proof куполна камера (LFM-21VF)

Home > системи > Видео Надзор > Кабли и Напојувања > Vandal-Proof куполна камера (LFM-21VF)

Vandal-Proof куполна камера (LFM-21VF)

Vandal-Proof куполна камера, ултра висока резолуција 600 ТВ линии (колор) / 650 ТВ линии (B/W)

Опис

Vandal-Proof куполна камера
– ултра висока резолуција 600 ТВ линии (колор) / 650 ТВ линии (B/W)
– ден/ноќ со механички ИЦ филтер
– дигитален филтер на шум (DNR)
– вариофокален објектив 3.8~9.5 мм со автоматска бленда
– 25 ИЦ диоди – интелигентна ИЦ технологија со опсег до 15 метри
– осетливост на светлина 0.005 lux/0.00lux
– 12Vdc
– максимална потрошувачка 500мА

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ