Напоен блок (W-12VDC-9P/5A/P)

Home > системи > Видео Надзор > Кабли и Напојувања > Напоен блок (W-12VDC-9P/5A/P)

Напоен блок (W-12VDC-9P/5A/P)

Влагозаштитен напоен блок

Опис

Влагозаштитен напоен блок:

– 9 канален
– 12V/5A
– стабилизиран
– LED индикација за секој канал
– до 1,1 Аmp на секој канал
– погоден за надворешна монтажа
– Зашита од пренапон.

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ