Напоен блок (W-12VDC-8P/4A)

Home > системи > Видео Надзор > Кабли и Напојувања > Напоен блок (W-12VDC-8P/4A)

Напоен блок (W-12VDC-8P/4A)

Напоен блок

Опис

Напоен блок:

– 8 канален
– 12V/4A
– стабилизиран осигурач и LED индикација за секој канал
– до 0,5 Аmp на секој канал
– Зашита од пренапон
– Не е препорачливо за IR камери.

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ