Напоен блок (CV-PA1201W)

Напоен блок (CV-PA1201W)

Напоен блок

Опис

Напоен блок:

– 12Vdc/1.0A
– димензии 150/90/40 mm
– водоотпорно куќиште со UV заштита
– заштита на BNC видео конектори

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ