Напоен блок (BJB1000)

Напоен блок (BJB1000)

Напоен блок

Опис

Напоен блок:

– монтажни отвори за монтажа на водоотпорни ИЦ камери CNB и куќишта STR
– вклучен адаптер 12Vdc/2.5A
– IP65
– внатрешна и надворешна монтажа

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ