Коаксијален кабел (RG59U/500)

Home > системи > Видео Надзор > Кабли и Напојувања > Коаксијален кабел (RG59U/500)

Коаксијален кабел (RG59U/500)

Професионален коаксијален кабел

Опис

Професионален коаксијален кабел:

– 75 Ома
– бакарна жила
– 95% бакарна плетка
– котур 500 метри

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ