Коаксијален кабел (RG59+M)

Home > системи > Видео Надзор > Кабли и Напојувања > Коаксијален кабел (RG59+M)

Коаксијален кабел (RG59+M)

Коаксијален кабел

Опис

Коаксијален кабел:

– бакарна жила
– бакарна плетка со 95% покриеност
– самоносечко челично јаже 1.3мм (за воздушно поставување)
– котур 100 метри

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ