Коаксијален кабел (MiniRG59)

Home > системи > Видео Надзор > Кабли и Напојувања > Коаксијален кабел (MiniRG59)

Коаксијален кабел (MiniRG59)

Микро-коаксијален кабел

Опис

Микро-коаксијален кабел RG59:

– бакарна жила
– бакарна плетка со 85% покриеност
– котур 100 метри

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ