Видео трансивер (TTP111VP-LK)

Home > системи > Видео Надзор > Дополнителна Опрема > Видео трансивер (TTP111VP-LK)

Видео трансивер (TTP111VP-LK)

Комплет 1-канален пасивен трансивер на видео сигнал и напојување (12Vdc)

Опис

Комплет 1-канален пасивен трансивер на видео сигнал и напојување (12Vdc) по UTP CAT5 (RJ45 конектор) до 50~100м, изведено кабелче со конектори

Сите права се задржани ЕСКОН-ИНЖЕНЕРИНГ